Onze expertises

Uw online strategie

We denken samen met de klant altijd goed na over de inzet van online communicatie. We zien online communicatie als een middel om bij te dragen aan de visie en missie van de organisatie. Centraal staat de eindgebruiker van het product of de dienst.

Lees verder

Responsive webdesign

Het internet biedt perfecte mogelijkheden om uw merk of bedrijf op unieke wijze te positioneren.Wij zorgen ervoor dat uw website een waardevolle en creatieve toevoeging is op uw gehele marketingcommunicatie. Afgestemd op uw doelgroep én huisstijl, maar bovenal gebruiksvriendelijk en functioneel.

Lees verder

Wij bouwen een webapplicatie die precies doet wat jij wilt

PM Webdesign is een innovatieve ontwikkelaar van online maatwerk software. Wij leveren slimme en duurzame applicaties conform uw wensen, doel en eisen en zijn uw partner in applicatiebeheer.

Lees verder

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Een nieuwe website laten maken? Maar hoe gaan uw potentiële klanten u vinden? Wij ontwikkelen websites zoekmachinevriendelijk en zorgen ervoor dat binnen korte tijd uw website te vinden zal zijn in de verschillende zoekmachines.

Lees verder

Webshops en E-commerce

De klant raakt er steeds meer aan gewend om eenduidig en snel bediend te worden. Via alle kanalen, zoals hij dat wil. U moet hier op anticiperen. Dit vereist niet alleen een slimme technische omgeving, maar ook een optimalisering van alle klantprocessen.

Lees verder

E-marketing

Email marketing is een van de meest effectieve vormen van reclame, waarmee u elke klant persoonlijk kunt benaderen. Wij kunnen u de software en ondersteuning bieden om de mooiste email nieuwsbrieven te maken, waarmee u effectief uw doelgroep kunt bereiken.

Lees verder

Social media

Is uw doelgroep actief op social media? Zorg dat u dat ook bent! Via social media kunt u bijvoorbeeld acties communiceren of klanten service bieden. Wat uw reden ook is, wij staan klaar om uw social media kanalen, zoals Facebook en Pinterest, in te richten en u te adviseren.

Lees verder

Webhosting

Wij registreren uw domeinnaam en zorgen ervoor dat uw website optimaal bereikbaar is. Onze complete hostingpakketten bieden voor elke website voldoende mogelijkheden! Hosting liever zelf verzorgen of heeft u al een goede partij? Natuurlijk geen enkel probleem.

Lees verder

Wil je online groeien met je bedrijf?

Dan wordt het hoog tijd voor een kopje koffie, toch?

Support Afspraak maken