Responsive webdesign

Is de website van jouw organisatie sterk verouderd? Sluit het ontwerp niet meer aan bij de uitstraling van jouw organisatie? Inmiddels bezoeken gemiddeld 55% van de websitebezoekers een website met een mobiel apparaat. Is jouw website ook voor hen gebruiksvriendelijk? Genereert jouw website weinig leads? Is jouw website slecht vindbaar in Google? Of kun je hulp gebruiken om te analyseren waarom je website niet oplevert wat je ervan verwacht?

Vraag het ons!

Samen met onze opdrachtgevers inventariseren we de wensen en behoeften. We kijken naar de eventuele website die jouw organisatie al heeft. Onze ervaring is dat we niet te lang stil moeten staan bij wat er was, ook naar vandaag kijken is in de huidige ontwikkelingen achterhaald. We kijken vooral toekomstgericht en zorgen dat de website die wij realiseren klaar zijn voor de veranderingen waaraan het web onderhevig is. De technieken veranderen snel en we bouwen onze websites zo, dat ze hierin mee kunnen groeien. 

Waar je bij onze websites op mag rekenen

  • Responsive, vanaf elk apparaat werkt je website perfect
  • Maatwerk, een uniek ontwerp dat volledig aansluit bij jouw bedrijfsuitstraling
  • SEO-vriendelijk, dus goed te vinden in Google
  • Duurzaam, qua techniek en uitstraling klaar voor morgen. Elk moment weer aan te passen aan de nieuwste technieken en ontwikkelingen op internet of in jouw branche.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij leggen het u graag uit onder het genot van een versgemalen kop koffie!

Full Service

Sinds 1992 actief in webdesign, Webapplicaties, maatwerk websites met een CMS, Zoekmachine optimalisatie (SEO) en E-marketing. Budgetbewust in online communicatie van creatief concept tot en met uitwerking.

Responsive design

Onderscheidend vermogen wordt steeds belangrijker met het groeiende aanbod op allerlei gebieden. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website een waardevolle en creatieve toevoeging is op uw gehele marketingcommunicatie.

Support Afspraak maken